Σχετικά με εμάς

Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Ζήκος, είμαι ο ιδρυτής του ydrayliko.gr και τα υδραυλικά εκτός από επάγγελμα είναι και το πάθος μου.

Η διαδρομή μου ξεκίνησε το 1993, όταν μπήκα στον κόσμο των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων. Μετά τις σπουδές μου, είχα την τύχη να εργαστώ ως βοηθός σε έναν από τους καλύτερους υδραυλικούς εκείνης της εποχής, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Το 2000, έκανα το μεγάλο βήμα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση στο Μοσχάτο.

Στη συνέχεια, το 2006, μετακόμισα σε ένα πανέμορφο ακριτικό τουριστικό νησί, προσφέροντας υπηρεσίες με έμφαση σε νεόκτιστα σπίτια, ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και στην απόλυτη επίλυση διάφορων υδραυλικών προβλημάτων της περιοχής. Εκεί ανέλαβα και την επίβλεψη και συντήρηση του υδραυλικού δικτύου τριών δημοτικών κοινοτήτων.

Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και γνώση, το 2020 επέστρεψα στην Αθήνα με την οικογένειά μου, έτοιμος να δώσω νέα πνοή στο ydrayliko.gr μαζί με τα παιδιά μου Αριστείδη και Σωτήρη.

Προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικές υδραυλικές υπηρεσίες αλλά και μια οικογενειακή προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη σας. Από την απλή επιδιόρθωση μέχρι την πλήρη εγκατάσταση, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις που διαρκούν.

Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και πιστεύουμε ότι η αξία μας φαίνεται στην ποιότητα των έργων μας και στις εκπληκτικές κριτικές που λαμβάνουμε από εσάς καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Καλώς ήρθατε στο ydrayliko.gr – ο συνεργάτης σας σε κάθε υδραυλικό πρόβλημα!

Η πορεία μας

1993-1997

Σπουδές & Πτυχίο

1998-2000

Πρακτική

2000-2006

Ίδρυση Επιχείρησης στο Μοσχάτο

2006-2020

Δραστηριοποίηση σε ακριτικό νησί

2020-Σήμερα

Δραστηριοποίηση στην Αθήνα