Υδραυλικές Βλάβες

Η ομαλή λειτουργία του υδραυλικού συστήματος, εκτός από σωστή συντήρηση απαιτεί την έγκαιρη επιδιόρθωση των βλαβών.

Απευθύνσου άμεσα σε ειδικούς και απόφυγε να επισκευάσεις τη βλάβη μόνος σου με τον κίνδυνο να δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επωφελήσου της τεχνογνωσίας μας και κέρδισε χρόνο και χρήματα, προστατεύοντας παράλληλα την περιουσία σου.

Άμεση κλήση Περισσότερα

Υδραυλικές Βλάβες;

Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική βλάβη με:

Αμεσότητα

Υπευθυνότητα

Αξιοπιστία

Προσιτές τιμές

Από τις πιο μικρές και απλές, μέχρι τις πιο περίπλοκες υδραυλικές βλάβες, άσε την αποτελεσματική και άμεση επίλυση τους στα χέρια μας.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σπύρος Καλικότσης

Άψογος επαγγελματίας. Έλυσε το πρόβλημα της διαρροής άμεσα, σε πρόβλημα που άλλοι δεν μας έδιναν λύση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Όλγα Φωτιάδου

Εξεπλάγην απο την άμεση ανταπόκριση, την ευγένεια, την άψογη επαγγελματική αντιμετώπιση της διαρροής που μας ταλαιπωρούσε μήνες και λύθηκε σε λίγα μόλις λεπτά και πολύ οικονομικά! Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναψάξω για υδραυλικό!

Αλέξανδρος Ασλανίδης

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Συμπεριφορά που σπανίζει (ευγένεια και συνέπεια). Αντιμετώπισε βλάβη που κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει να επιδιορθώσει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Χαλασμένες Σωληνώσεις

Υπάρχει φούσκωμα ή σκάσιμο στους τοίχους ή το ταβάνι του μπάνιου σου, μαύρα στίγματα ή μούχλα; Τότε η υγρασία έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση της.

Η αύξηση της υγρασίας χωρίς προφανή αιτία συνήθως οφείλεται σε χαλασμένες σωληνώσεις.

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε εμείς με την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία και εξοπλισμό και προχωράμε άμεσα σε έλεγχο των υδραυλικών και επίλυση του προβλήματος.

Προστάτευσε έγκαιρα το σπίτι σου από διαβρώσεις στους τοίχους, αντιαισθητική εικόνα και πιθανούς κινδύνους για την υγεία σου.

Πες «αντίο» στην υγρασία μια και καλή!

Με ενδιαφέρει

Διαρροές στα Υδραυλικά Συστήματα

Στάζει νερό η βρύση σου, εντόπισες διαρροή στη λεκάνη του μπάνιου, στο καζανάκι ή στο σωλήνα της αποχέτευσης; 

Τα βήματα είναι απλά:

  • Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σου
  • Εντοπίζουμε τη διαρροή νερού
  • Αποκαθιστούμε επιτόπου το πρόβλημα αποτελεσματικά και οικονομικά 

Δώσε οριστικό τέλος στους φουσκωμένους λογαριασμούς και την υγρασία που μπορεί να καταστρέψει τα έπιπλα, το σπίτι ή ακόμη και την υγεία σου.

Με ενδιαφέρει

Βουλωμένες Υδρορροές

Οι σκόνες και τα φύλα συχνά βουλώνουν τις υδρορροές με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λιμνάζοντα ύδατα.

Απόφυγε τυχόν φθορές στην εγκατάσταση του κτιρίου και αλλοιώσεις της γενικής εικόνας του εξαιτίας της διάβρωσης του νερού, φροντίζοντας για την έγκαιρη «παρέμβαση» μας.

Θα προχωρήσουμε έγκαιρα σε:

  • Προσεκτική αφαίρεση των προστατευτικών υδρορροής (εάν υπάρχουν)
  • Αφαίρεση των σκουπιδιών
  • Έλεγχο για οποιαδήποτε ζημιά
  • Δοκιμή της ροής του νερού
  • Καθαρισμό του κάτω στομίου εκροής

Βάλε φρένο σε μία πιθανή υπερχείλιση στο υπόγειο ή διαρροή από τη στέγη, αλλά και στην ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων εξαιτίας του στάσιμου νερού.

Με ενδιαφέρει

Βουλωμένη Αποχέτευση

Αν ρίχνεις συχνά μαγειρικά λίπη ή υπολείμματα τροφής στο νεροχύτη της κουζίνας σου ή πετάς για παράδειγμα χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας,  οι σωλήνες αργά ή γρήγορα θα φράξουν και η ροή του νερού θα γίνει αργή ή και μηδενική.

Η βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι μία συχνή και ενοχλητική υδραυλική βλάβη που συνήθως μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος σου με τη βοήθεια ενός αποφρακτικού προϊόντος ή ενός σιφονιού αντλίας. 

Όταν όμως οι μέθοδοι αυτές δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό.

Επικοινώνησε μαζί μας και θα διαγνώσουμε με ακρίβεια την αιτία ή το σημείο στο δίκτυο που υπάρχει πρόβλημα, με την κατάλληλη εμπειρία και εξοπλισμό.

Απαλλάξου μια και καλή από ανεπιθύμητες οσμές και απόφυγε πιθανές πλημμύρες, ζημιές στο σύστημα αποχέτευσης με αυξημένο κόστος επισκευής ή αντικατάστασης.

Με ενδιαφέρει

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πότε πρέπει να καλέσω έναν υδραυλικό;

Εάν παρατηρείς σταθερές διαρροές, φραγμένους σωλήνες που δεν αποφράσσονται εύκολα, ή άλλα προβλήματα με τα υδραυλικά σου που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, καλό είναι να επικοινωνήσεις με έναν εξειδικευμένο τεχνικό.

2. Τι μπορώ να κάνω για να προλάβω τις υδραυλικές βλάβες;

Το τακτικό καθάρισμα των σωληνώσεων και της αποχέτευσης σου, ο έλεγχος για σημάδια διαρροών, και η αντικατάσταση παλαιών σωληνώσεων μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη υδραυλικών βλαβών.

3. Ποιες είναι οι συνέπειες αν δεν αντιμετωπίσω έγκαιρα μια υδραυλική βλάβη;

Αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μια υδραυλική βλάβη, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από σοβαρές συνέπειες. Ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες συνέπειες περιλαμβάνουν:

Ζημιές στο Κτίριο: Σταθερές διαρροές μπορούν να προκαλέσουν φθορά σε ξύλινες κατασκευές, στον τοίχο ή στην οροφή και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, κατάρρευση του κτιρίου.

Υπερβολικό Κόστος Ύδρευσης: Μια σταγόνα νερού ανά δευτερόλεπτο μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, αλλά με τον καιρό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού του νερού.

Αύξηση Υγρασίας: Οι διαρροές μπορούν να αυξήσουν την υγρασία στον χώρο, το οποίο μπορεί να είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων, πράγμα που είναι επιβλαβές για την υγεία.

Προβλήματα Υγείας: Οι μούχλες και οι μύκητες μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες, προβλήματα αναπνοής και άλλα προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα άτομα.

Καταστροφή Περιουσίας: Το νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, χαλιά και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Δυσκολία Αντιμετώπισης: Όσο περισσότερος χρόνος περνά, τόσο πιο δύσκολη και δαπανηρή μπορεί να γίνει η επιδιόρθωση της βλάβης. Οι μικρές διαρροές μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλες, και οι φθορές μπορεί να επεκταθούν περαιτέρω.

Είναι, λοιπόν, κρίσιμης σημασίας να αντιμετωπίζεις άμεσα τις υδραυλικές βλάβες για να αποφύγεις πιο σοβαρές και δαπανηρές συνέπειες στο μέλλον.

4. Τι προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεων;

Απορρίμματα όπως λίπη, τρόφιμα, χαρτιά, μαλλιά και άλλα αντικείμενα που απορρίπτονται στις αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν φραγές.

Ακόμη, μπορεί να γίνει συσσώρευση αλάτων, που υπάρχουν στο νερό, στα τοιχώματα των σωληνώσεων, μειώνοντας τον όγκο της ροής του νερού.

Για την αντιμετώπιση φραγμένων σωλήνων, είναι απαραίτητη η παρέμβαση ενός επαγγελματία υδραυλικού για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων.

5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω χημικά αποφρακτικά για τους φραγμένους σωλήνες;

Ενώ τα χημικά καθαριστικά και τα αποφρακτικά μπορεί να είναι αποτελεσματικά για τους φραγμένους σωλήνες, μπορούν επίσης να προκαλέσουν φθορά σε αυτούς και να αποτελέσουν κίνδυνο για το περιβάλλον εάν χρησιμοποιούνται υπερβολικά ή συχνά.

Γι’ αυτό, χρησιμοποίησε τα με προσοχή και ακολούθησε τις οδηγίες της ετικέτας, φόρεσε τα κατάλληλα προστατευτικά είδη (όπως γάντια και γυαλιά) και φύλαξέ τα προϊόντα αυτά μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Εναλλακτικά, προτίμησε μια πιο φυσική προσέγγιση για τις βουλωμένες σωληνώσεις, που βασίζεται στο ξύδι και τη σόδα. Πρόκειται για μία πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή που δεν προκαλεί φθορές στις σωληνώσεις.