Υδραυλικές Εργασίες Τουαλέτα

Είτε θέλεις να αλλάξεις τα είδη υγιεινής σου, να επισκευάσεις το μηχανισμό στο καζανάκι της τουαλέτας, είτε να ανανεώσεις το έπιπλο του νιπτήρα μπάνιου, είμαστε απλά ένα τηλέφωνο μακριά.

Άμεση κλήση Περισσότερα

Υδραυλικές Εργασίες Τουαλέτας

Οι υδραυλικές μικροεργασίες τουαλέτας είναι ειδικότητα μας. 

Εξασφάλισε εγγυημένα:

Ποιότητα

Συνέπεια

Αξιοπιστία

Επιλεγμένα Προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής (κατόπιν συνεννόησης)

Προσιτές τιμές

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Πέτρος Κρεμιζάκης

Όπως πρέπει στην ώρα του, οργανωμένος και έκανε καθαρη και νοικοκυρεμενη δουλεια! Εφτιαξε 2 βρύσες, μία αποχέτευση και ένα καζανάκι στο φτερό και είχε και ανταλλακτικα μαζί του! Σωστός επαγγελματίας με εμπειρία και άμεση λύση στα προβλήματα. Στα συν η άψογη επικοινωνία.

Ηλιάνα Γιακουμάκη

Πήρα τηλέφωνο τουλάχιστον 3 υδραυλικούς και τα λεφτά που μου ζητούσαν για να μου κάνουν μια απλή σύνδεση πλυντηρίου ήταν πραγματικά πάρα πολλά. Ο Τσάβαλος Ζήκος είναι υδραυλικός που τιμάει το επάγγελμα του με σωστές χρεώσεις και φιλική εξυπηρέτηση.

Γιώργος Λάμπρου

Πολύ καλός επαγγελματίας με γρήγορη απόκριση. Μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να βρει λύση στο πρόβλημα χωρίς να επιβαρύνει με επιπλέον κόστος τον πελάτη. Σας ευχαριστώ, για όποια υδραυλική εργασία χρειαστώ, εννοείται ότι θα είστε η πρώτη επιλογή.

Αλλαγή/τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Μην αναβάλλεις άλλο την αλλαγή ή την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής σου. Προσφέρουμε άμεση:

 • Εγκατάσταση λεκάνης όλων των τύπων, με καζανάκια και όλα τα παρελκόμενα
 • Εγκατάσταση ντουζιέρας/μπανιέρας
 • Εγκατάσταση & σύνδεση μπιντέ
 • Εγκατάσταση μπαταριών
 • Εγκατάσταση αξεσουάρ μπάνιου

Εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο και απόφυγε το άγχος της τοποθέτησης ειδών υγιεινής μόνος σου. 

Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας εξασφαλίζουν ότι η δουλειά θα γίνει σωστά από την πρώτη φορά, αποφεύγοντας έτσι μελλοντικές τροποποιήσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

Με ενδιαφέρει

Αλλαγή/τοποθέτηση βρύσης

Αν θέλεις να αλλάξεις ή να τοποθετήσεις τη βρύση στο μπάνιο σου, τότε βρίσκεσαι σε καλά χέρια για: 

 • Προσαρμογή της βρύσης σύμφωνα με τις ανάγκες σου (π.χ., ρύθμιση θερμοκρασίας, ροής νερού).
 • Επαγγελματική εγκατάσταση με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων και υλικών.
 • Έλεγχο για διαρροές & διόρθωση πιθανών προβλημάτων.
 • Εγγύηση εξαιρετικής ποιότητας & αντοχής στο χρόνο για μακροχρόνια λειτουργία.
Με ενδιαφέρει

Μηχανισμός Καζανάκι Τουαλέτας

Η τοποθέτηση ή επιδιόρθωση του μηχανισμού στο καζανάκι της τουαλέτας μπορεί να φαίνεται παιχνιδάκι, αλλά πολλές φορές η επέμβαση επαγγελματία είναι μονόδρομος. 

Σταμάτα να χάνεις χρόνο και κόπο άδικα. Κάλεσέ μας και θα αναλάβουμε υπεύθυνα:

 • Επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση του μηχανισμού στο καζανάκι της τουαλέτας.
 • Διάγνωση και επίλυση προβλημάτων στο καζανάκι, όπως διαρροή νερού ή τυχόν δυσλειτουργίες.
Με ενδιαφέρει

Έπιπλο Νιπτήρα Μπάνιου

Η τοποθέτηση ενός επίπλου νιπτήρα μπάνιου επηρεάζει όχι μόνο τη λειτουργικότητα, αλλά και την αισθητική του χώρου της τουαλέτας. 

Γι’ αυτό πρέπει να γίνει σωστά και με επαγγελματισμό. Απευθύνσου σε εμάς για:

 • Επαγγελματική τοποθέτηση επίπλου νιπτήρα μπάνιου.
 • Επιλογή κατάλληλης θέσης για το νιπτήρα με βάση τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου.
 • Σύνδεση του νιπτήρα με το υδραυλικό σύστημα για απρόσκοπτη ροή νερού.
 • Ασφαλή στήριξη και στερέωση του επίπλου για αποφυγή πτώσεων ή κινδύνου τραυματισμού.
Με ενδιαφέρει

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Τι να προσέξω στην τοποθέτηση ειδών υγιεινής;

Για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές εργασίες που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν καλέσεις τεχνικό για να εγκαταστήσει τα νέα σου είδη υγιεινής. Καλό είναι λοιπόν να λάβεις υπόψη τις παρακάτω συμβουλές:

1. Συνεργάσου με έναν επαγγελματία μηχανικό: Απευθύνσου σε έναν ειδικό για να αξιολογήσει τον χώρο σου και να σου προτείνει βελτιώσεις και αλλαγές που θα κάνουν το μπάνιο σου πιο λειτουργικό και αισθητικά ικανοποιητικό.

2. Συζήτησε τις θέσεις των ειδών υγιεινής: Σκέψου αν είναι απαραίτητο να αλλάξεις τη θέση του νιπτήρα, της μπανιέρας ή της ντουζιέρας. Μια νέα διάταξη μπορεί να βελτιώσει τη ροή και τη χρηστικότητα του χώρου.

3. Επίλεξε είδη υγιεινής με βάση τις διαστάσεις: Επιλέξε είδη υγιεινής που ταιριάζουν στις διαστάσεις του μπάνιου σου, ώστε να μην υπερβαίνουν τον χώρο και να διατηρούν μια ισορροπημένη αισθητική.

4. Διασφάλισε τη συνοχή στο χρώμα και την ποιότητα: Επίλεξε είδη υγιεινής που ταιριάζουν μεταξύ τους όχι μόνο ως προς το χρώμα αλλά και ως προς την ποιότητα των υλικών. Η συνοχή αυτή δημιουργεί μια ενιαία αισθητική στο μπάνιο.

5. Έλεγξε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις: Πριν τοποθετήσεις τα νέα είδη υγιεινής, βεβαιώσου ότι ο υδραυλικός έλεγξε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Αυτό είναι κρίσιμο για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον.

Ολοκληρώνοντας, η αλλαγή των ειδών υγιεινής στο μπάνιο σου μπορεί να μετατραπεί σε μια ανανέωση μεγάλης κλίμακας.

Με προσεκτικό σχεδιασμό και επαγγελματική εγκατάσταση, μπορείς να διασφαλίσεις ότι το μπάνιο σου θα παραμείνει λειτουργικό και όμορφο για πολλά χρόνια.

2. Πώς καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αλλαγή ο μηχανισμός στο καζανάκι της τουαλέτας μου;

Αν ακούγεται συνεχόμενα διαρροή νερού ή εάν το καζανάκι δεν γεμίζει σωστά με νερό μετά από κάθε χρήση, τότε είναι πιθανό να χρειάζεται αλλαγή ο μηχανισμός στο καζανάκι της τουαλέτας.

3. Πώς να συντηρήσω σωστά τα είδη υγιεινής;

Για τη σωστή συντήρηση των ειδών υγιεινής ενδείκνυται η χρήση των κλασικών καθαριστικών επιφανειών. Είναι σημαντική ωστόσο η αποφυγή διαβρωτικών και καυστικών υλικών που ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση των επιφανειών. 

Επιπλέον, για να διατηρούνται πάντα καθαρά τα είδη υγιεινής, φρόντισε να αντιμετωπίζεις άμεσα τυχόν λεκέδες ή υπολείμματα σαπουνιού πριν στεγνώσουν και η αφαίρεσή τους γίνει πιο δύσκολη.

Φυσικά, για να αποφύγεις την ανάγκη απόφραξης, σιγουρέψου ότι σκουπίδια, τρίχες και χαρτιά απορρίπτονται στον κάδο απορριμάτων.