Εγκατάσταση Αυτόματου Ποτίσματος

Αν θέλεις να φύγεις για διακοπές χωρίς να φοβάσαι ότι τα φυτά σου θα μείνουν απότιστα ή παραποτισμένα όσο λείπεις, έχουμε τη λύση που χρειάζεσαι.

Με την εγκατάσταση του σωστού συστήματος ποτίσματος, ο κήπος ή το μπαλκόνι σου μπορούν να παραμείνουν καταπράσινα όλο το χρόνο, απλά και οικονομικά!

Άμεση κλήση Περισσότερα

Αυτόματο Πότισμα:

Σταμάτα να χάνεις χρόνο συντονίζοντας χειροκίνητα σωλήνες και ψεκαστήρες για να ποτίσεις τα φυτά σου. 

Προνόησε έγκαιρα για το αυτόματο πότισμα των φυτών σου και εξασφάλισε:

Εξοικονόμηση χρόνου & χρημάτων

Ευελιξία ως προς τον τρόπο ζωής & τον προϋπολογισμό σου

Σωστό Πότισμα των φυτών όλο το χρόνο, με ελάχιστη προσπάθεια

Περιβαλλοντική προστασία χάρη στην αποφυγή υπερδοσολογίας νερού

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Κλείσε το ραντεβού σου για να εγκαταστήσουμε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος που σε εξυπηρετεί και εσύ απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε την ολάνθιστη όαση σου!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στυλιανός Κοντογούλας

Συνεπής και επαγγελματίας. Πολύ ευχάριστος άνθρωπος ο οποίος έκανε την δουλειά άψογα!

Χαράλαμπος Κολτουκτσόγλου

Άμεση ανταπόκριση, καθαριότητα, ευγένεια και προσιτές τιμές. Είναι ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους με τόσο επαγγελματισμό και την δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Αθανασία Λιάγκου

Φοβερή και άμεση εξυπηρέτηση,εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα προσπαθώντας για την πιο οικονομική λύση. Πολύ οικονομικος για την δουλειά που προσφέρει.
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Εγκατάσταση Αυτόματου Ποτίσματος

Ο κήπος που πάντα ονειρευόσουν τώρα είναι ένα βήμα πιο κοντά σου. Αρκεί ένα τηλεφώνημα και θα σου παρέχουμε άμεσα:

  1. Προσεκτική μελέτη του χώρου σου.
  2. Συμβουλές για λειτουργικές λύσεις σε συστήματα αυτόματου ποτίσματος.
  3. Άμεση εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος για γλάστρες, φυτά.

Διατήρησε τις δαπάνες νερού υπό έλεγχο και τα φυτά σου ανθισμένα 365 μέρες το χρόνο!

Με ενδιαφέρει

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες που χαλάει ένας προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος;

Ένας προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος μπορεί να υποστεί βλάβες από:

Αυξημένη πίεση στο δίκτυο: Για να την αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μειωτήρα πίεσης ή να επιλέξουμε έναν προγραμματιστή που αντέχει σε υψηλές πιέσεις.

Έκθεση σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες: Για να αποφύγουμε το πάγωμα του νερού στο εσωτερικό του προγραμματιστή και την καταστροφή του, πρέπει να τον προστατεύουμε τοποθετώντας τον σε κατάλληλες θέσεις, να τον αφαιρέσουμε από τη βρύση κατά τους χειμερινούς μήνες ή να σιγουρευτούμε ότι το εσωτερικό του δεν περιέχει νερό.

Επίδραση της εξωτερικής υγρασίας: Για να προστατεύσουμε τον προγραμματιστή από την υγρασία, τον τοποθετούμε σε στεγανές θέσεις ή προτιμάμε έναν αδιάβροχο προγραμματιστή.

Χρήση μπαταριών που εξαντλούνται γρήγορα: Βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε καινούργιες μπαταρίες πριν λείψουμε για μεγάλο διάστημα ή επιλέγουμε προγραμματιστή που διαρκεί περισσότερο.

Ηλεκτρονικό Πρόβλημα: Δοκιμάζουμε τον προγραμματιστή για αρκετό χρονικό διάστημα προτού φύγουμε, ή αναθέτουμε την επίβλεψη του χώρου σε κάποιο γνωστό μας για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

2. Πώς να επιλέξω τον κατάλληλο προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος;

Η επιλογή του κατάλληλου προγραμματιστή για αυτόματο πότισμα απαιτεί προσοχή στην πρακτικότητα και λειτουργικότητα της συσκευής. Είναι ουσιαστικό να διασφαλίζεται η κάλυψη των αναγκών ποτίσματός σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για παράδειγμα, εάν χρειάζεσαι διαφορετικούς ρυθμούς ποτίσματος ανά εποχή, ο προγραμματιστής πρέπει να προσφέρει αυτή την ευελιξία. 

Στην τοποθέτηση, αν η βρύση δεν προσφέρει τον απαιτούμενο χώρο για την εγκατάσταση του προγραμματιστή, ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε μια προέκταση ή να αντικαταστήσουμε την υπάρχουσα βρύση με μία πιο λειτουργική. 

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τις πολλαπλές χρήσεις μιας βρύσης στη βεράντα, η επιλογή μιας διπλής βρύσης ή τοποθέτηση ενός μεταλλικού εξαρτήματος με δύο βάνες μπορεί να αποδειχθεί ιδανική για να συνδυάσεις τη λειτουργικότητα με την αποτελεσματικότητα.